HTML

Márkák barátoknak!

brands.hu - Online vásárlói klub hivatalos blogja, nem (mindig) hivatalos formában.

Friss topikok

Legyél a rajongónk!

brands.hu on Facebook

2010.05.19. 12:22 brandshu

Levi's akció a brands.hu-n!

Sziasztok farmerrajongók!

 

A múltkori bejegyzésemben ígértem, hogy a következő poszt elsősorban a fiúknak szól majd, és lám, eljött a pillanat! Május 21-én (ma) ugyanis Levi's akció indul a brands.hu-n, férfi (és persze azért női) farmerek, pólók és ingek közül válogathattok majd. Úgy döntöttem, hogy most a "pasi szekció" termékei között kutatok egy kicsit, és megmutatom nektek, milyen jó cuccok lesznek.

 Egy korábbi divat összeállításunkban már említettük a világ egyik legismertebb farmermárkáját, de most részletesebben is elővesszük a témát!. A Levi's 1853 óta van jelen a piacon, ez idő alatt nevük összeforrt a megbízhatósággal és a minőséggel. Emellett persze a kényelem is fontos funkciót tölt be, hiszen valószínüleg nálad is úgy van, hogy azok a legjobb napok, amikor csak egy laza inget és farmert veszel fel.

Levi Strauss nadrágjai a '60-as, '70-es években indultak világhódító körúttra, azóta pedig a legtöbb ember számára elképzelhetetlenné vált nélkülük az élet. 2010-ben ugyan olyan népszerű és divatos, mint ötven évvel ezeleőtt volt.

 Térjünk a tárgyra, nézzük meg, hogy a mostani akcióban mire érdemes odafigyelnetek, fiúk!

Elsőként egy laza pólót választottam, amely a nyári napokra (is) tökéletes, a kék szín pedig bármilyen nadrághoz passzol. Az már csak hab a tortán, hogy a nagy Levi's logo elrendezése miatt karcsúsít - bár nem mintha ez nálatok mérvadó lenne...... :)

Ha már nyár és lazaság, ajánlok egy rövid nadrágot is, amely nélkülözhetetlen kiegészítő lehet. Nemcsak azért, mert kényelmes, hanem azért, mert az idei farmer trendeknek is megfelel. Szerintem minden pasinak érdemes lenne beneveznie egy ilyenre, mert nagyon szexi tud lenni!

A mostani Levi's akcióban sem maradhat ki a márka másik nagy dobása, az ing. Ezt elsősorban azoknak ajánlom, akik még nyáron is sok időt töltenek az irodában, hiszen így elegánsak és egyben lezserek tudnak maradni. Sőt, a Levi's ingek nemcsak fiatalosítanak, de időtállóak is! Ráadásul több színben is rendelkezésetekre állnak, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.

Végezetül egy hosszúszárú klasszikus farmert választottam - formája miatt ez akár unisex is lehet. A mélykék farmer tipikus Levi's, ez minden elvárást kielégít. Hordhatod sportcipővel, vagy elegánsabb holmikkal kiegészítve, a hatás egyértelmű: a csajok imádni fogják rajtad!. Szerintem érdemes befektetni egy ilyenbe, hátha összefutunk valahol :)

 

 

Remélem fiúk, tetszik majd a brands akció, a Levi's termékei között biztos találtok egy örök klasszikust!

Hamarosan újra jelentkezem, addig is brands-es ölelésemet küldöm!

Puszi:

Brandy

brands.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás férfi online divat akció farmer levis brands.hu divattippek


A bejegyzés trackback címe:

https://brands.blog.hu/api/trackback/id/tr422015190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása