HTML

Márkák barátoknak!

brands.hu - Online vásárlói klub hivatalos blogja, nem (mindig) hivatalos formában.

Friss topikok

Legyél a rajongónk!

brands.hu on Facebook

2010.04.20. 14:39 brandshu

A megújulásról

Sziasztok!

Nemrég megújult a brands.hu – biztos többen láttátok már. Ez nemcsak azt jelenti, hogy változott a címlap és szép, animált háttere lett az oldalnak egy kellemes zenével, hanem azt is, hogy ezentúl sokkal nagyobb választékot kínálunk, illetve jó pár dologban felhasználóbarátabbak is lettünk.

Összefoglalom pár mondatban, mi történt valójában – a következő infók számodra is hasznosak lehetnek!

  • Most már egyszerre több barátodat is meghívhatod az oldalra, és ezt még jutalmazzuk is, hiszen minden meghívott ismerősöd első megrendelése után 500 Ft-ot jóváírunk a brands.hu-s számládon!
     
  • Egyszerűbbé és átláthatóbbá tettük a menürendszert, a termékfotók pedig önmagukért beszélnek!
     
  • Egyszerre több világmárka akciós termékei közül válogathatsz párhuzamosan! - Létrehoztunk egy olyan Profil menü pontot, ami alapján sokkal könnyebben irányíthatod vásárlásaidat és egyéb tevékenységeidet az oldalon.
     

Emellett az sem elhanyagolható, hogy a brands.hu-n nemcsak vásárolhatsz, de össze is gyűjtheted a barátaidat, ezáltal számukra is biztosíthatod az exkluzivitás élményét.

Ennyit hivatalosan, mert van még valami a tarsolyomban!Ígértem korábban, hogy előre elárulom, milyen akciókkal találkozhatsz a közeljövőben, vagyis most éppen áprilisban! Ezt sehol máshol nem tudhatod meg, csak itt! Íme a lista - a teljesség igénye nélkül!

GAS (farmer és férfi-női ruházat), MotoGP (autós ruházat és kiegészítők - elsősorban a fiúknak ajánlom), valamint Sugarbird - Covergirl (női ruházat - ezt pedig elsősorban a csajoknak).

Ezek után ugye nem nem csodálkozol, hogy a megújulás óta nagyjából hatszor annyian csatlakoztak hozzánk, mint korábban!

Hamarosan mesélek még többet!Addig is legyél résen az akciók terén!

Baráti brands.hu-s üdvözlettel:

Brandy

brands.hu

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://brands.blog.hu/api/trackback/id/tr421937164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása