HTML

Márkák barátoknak!

brands.hu - Online vásárlói klub hivatalos blogja, nem (mindig) hivatalos formában.

Friss topikok

Legyél a rajongónk!

brands.hu on Facebook

2010.04.28. 15:08 brandshu

Hétvégi divattippek

Sziasztok!

Szinte csak kettőt-hármat pislogtam március óta, és máris május van! Nemrég még a tavaszra készültünk (ami úgy tűnt, idén igencsak késett), most pedig már a nyári akcióözönről mesélhetek nektek.

Itt van rögtön (mert méltóképpen búcsúzunk a hónaptól) egy fantasztikus O'Niell akció, amely április 30-án indul. A sportos világmárka az 1950-es évek óta hódít a divatra érzékenyek körében- főként a lezserebb stílust kedvelők között. A brands-en most többek között pólók, trikók, shortok és övek kerülnek palettára - és mindezeket 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Persze most is előtör az egóm, és nem tudom megállni, hogy nem mutassam meg nektek, melyek az én kedvenceim... :)

Nyári estékre tökéletes választás ez a laza pántnélküli fölső. Egy farmerrel és szandállal kombinálva akár tópart vacsikhoz is viselhető.

Ha már lábbelit említettem: ebben az akcióbanpapucsokat is ajánlunk nektek. Íme egy, ami 100%-an kiegészíti a fölsőt.

 

 

De, hogy a fiúk se szomorkodjanak nekik is ajánlok valamit az előnyári szezonra. Szerintem nagyon jól néznek ki azok az O'Niell felsők, amiken nem szembetűnő a márkafelirat, mert "játékosan" vannak elhelyezve. Ez a semleges szürkés fekete pedig bármihez megy. Már látom is, milyen hódítók lesztek benne....:)

Ha már farmerrel kombinálható dolgokról beszéltem, akkor elárulok egy titkot: május elején végre Levi's akció lesz a brands.hu-n! A világ legismertebb farmermárkája, 1853 óta van a piacon, és ez idő alatt a hosszú idő alatt összefort a minőséggel és a megbízhatósággal - nem véletlenül!

A farmerok közül, most ezt az unisex nadrágot választottam ki nektek, mivel a fiúknak és a lányoknak így egyaránt kedvezhetk. Már a szabásból is látszik, hogy ez egy örök darab, ami sosem megy ki a divatból. Ez az a farmer, amit ha megveszel, biztosan nem bánod meg!

 

 

Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, és már Ti is legalább annyira várjátok ezeket az akciókat, mint mi itt a csapaton belül!

Addig is ölelek mindenkit, nemsokára újból jeletkezem!

Puszi:

Brandy

brands.hu

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás online divat póló akció kedvezmény tippek új farmer levis brands oneill


A bejegyzés trackback címe:

https://brands.blog.hu/api/trackback/id/tr561959290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása